http://vladimir.novachki.com

Pic 1

Добредојдовте

Добредојдовте на мојата персонална интернет страница. Тука ќе можете да ја прочитате мојата кратка биографија, како и да ја превземете во Pdf формат. Исто така ќе можете да ги погледнете презентациите од досегашните изработени проекти, информации за теконвите проекти, галерија и тн.Се надевам дека ќе уживате во содржината.

 

 

 

Pic 2

За мене

Јас сум Владимир Новачки роден на 06 јануари 1988 година во Скопје.Моментално сум студент во четврта година на Факултетот за Електротехника и Информациски Технологии (ФЕИТ) - Скопје на насоката Информатика и Компјутерско Инженерство (ИКИ).

За да дознаете повеќе информации поврзани со мене погледнете го целосното CV ( Curriculum Vitae) кое се наоѓа во делот "За мене".


Страницата последен пат е ажурирана : 10.2011

Последни проекти

Arr Left
Pic 3
Pic 3
Pic 3
Arr Right

Тековни проекти

Pic 6

Во тек е изработка на апликација која ќе завземе учество на натревар кој е организиран од страна на One мобилниот оператор.
Апликацијата е наменета за Android мобилните оперативни системи.

Контактирај ме

Pic 7

Доколку имате некое прашање во врска содржината на страницата или сакате да дознаете нешто повеќе за мене контактирајте ме преку контакт формата .Доколку очекувате одговор ќе го добиете во наредните 24 часа.